Transparent Chrome Glass Pointer Star Stable - april 2015

Star Stable

Oaktiv & skadad Grusis..

Allmänt Permalink0
Hejsan svejsan, jag är på otroligt bra humör för att ha så ont, jo igår så var jag ute och red ( irl ) på en häst som heter Albin, och vi galopperade på en åker, och sedan stannade han, ja det gick så snabbt så jag vet knappt hur det gick till men jag vet att han stannade mitt i galoppen och jag stog såklart upp då det var uppförsbacke & gick så snabbt. Så han stannade och det gjorde inte jag, utan jag flög ( förmodligen ) över huvudet på honom och landade på mitt huvud så nu har jag väldigt ont i bakhuvudet och på sidorna, och dessutom i nacken och på sidorna av halsen. Men jag klarade mig undan hjärnskakning och värre skador. 

Och dessutom har jag varit jätteoaktiv på Star Stable och det enda jag egentligen gjort är och matat mina kära hästar eftersom att dem inte förtjänar och lida. ;)

I alla fall så har jag inte riktigt känt för att spela Star Stable, men det kommer alltid tillbaka, och jag vill ju gärna vara med på event i dbc och så men eftersom att det är så långa skoldagar är jag ganska jätteslut och dessutom har man ju läxor ibland, men nu är det snart helg och då ska jag släppa ut alla mina hästisar i hagen utanför Jorvikstallet! Det ska bli jättekul, speciellt nu när mitt busfrö Leon är hemma! :D Dock blir det väll kaos när Håkan ska ut.. :( 
 
 
Tack till er som fortfarande tittar in oavsett om vi är ganska oaktiva!! ♥♥
 
 
 
 
 
// Grus ♥